Bel ons: 070 221 01 39 - info@its-easy.nl

Dienstverlening.

Omdat we graag helpen

Systeembeheer op locatie

Het beheer van je thuiscomputer, of de werkstations en eventuele overige onderdelen op kantoor is bij ons in goede handen.

Netwerkbeheer

Het bestaande persoonlijke of bedrijfsnetwerk beheren, of toch liever een nieuwe inrichting van de netwerkomgeving? IT’s easy biedt altijd de juiste oplossing, kijkende naar de organisatie, voorwaarden en doelstellingen van jou, of je bedrijf!

WiFi-oplossingen

Draadloze verbindingen, thuis of op kantoor, IT’s easy regelt het voor je! Met onze apparatuur ben je verzekerd van een stabiele verbinding.

VoIP-telefonie

Op zoek naar de manier om de telefoonkosten van het bedrijf te verlagen en de flexibiliteit te vergroten? Maak dan gebruik van onze VOIP-oplossingen!

Back-up oplossingen

Aan computersystemen vandaag de dag wereldwijd steeds meer informatie toevertrouwd. Trouwfoto’s, administratie en belastinggegevens, zakelijke documenten, belangrijke e-mails en ga zo maar door. Wij bieden de back-up oplossingen om te voorkomen dat de gegevens verloren raken!

Advies & projecten

Het juiste advies op het juiste moment, totaal beheer van de ICT-middelen of versterking nodig bij een project? Wij denken en werken graag mee!

Specifieke wensen?

Wij denken graag met je mee!
Neem contact op

Back to Top