Bel ons: 070 221 01 39 - info@its-easy.nl

Aanbevelingen en quotes.

Een greep uit de reacties

Als lichttechnicus zet ik graag kwalitatief hoogstaande oplossingen neer. Dit kan ik alleen bewerkstelligen met goed functionerende IT-componenten. Door een advies van IT’s easy zijn mijn opstellingen nu nog minder storingsgevoelig!
Tim de Bruijn, Lichttechnicus
Bedankt voor je perfecte werk, ik ben erg blij met deze “grote schoonmaak”. Daarnaast ben ik erg tevreden over de manier waarop vragen worden beantwoord. Ik wil altijd graag weten waar ik aan toe ben en dat is mij nu volledig duidelijk.
E. van der Hoog, Gebruiker
Prima dienstverlening! Mijn oude laptop is in de loop der tijd erg traag geworden, daarnaast werd het hoog tijd voor een nieuwe. Na het aankoopadvies opgevolgd te hebben, is binnen dezelfde dag een SSD geplaatst in mijn nieuwe laptop. Het is een wereld van verschil!
T. Lommen, ZZP dienstverlener
Maecenas lacus aliquet et nisl nunc, per sed sed maecenas.Lectus tincidunt pellentesque augue urna sit sed.
John Doe, Google Inc.
Mijn pc (Windows XP) moest overgezet worden naar Windows-7. Ik ben mijn pc een dagje kwijt geweest en kon daarna dus weer gelijk aan de slag.

Vanwege het niet bekend zijn van enkele password’s heeft de heer Taal van uw bedrijf mij telefonisch verder geholpen en mijn computer op afstand overgenomen. Alle nog voorkomende problemen heeft hij opgelost en toen bleek dat ik mijn emailadressen nog niet in bezit had heeft hij mijn computer direct nogmaals overgenomen om op afstand deze adressen over te hevelen.
Ik wil dan ook bij deze alle lof aan uw bedrijf geven!!

Met vriendelijke groet van een zeer tevreden klant.

B. Rühl, Gebruiker
Back to Top