Bel ons: 070 221 01 39 - info@its-easy.nl

Aanbevelingen en quotes.

Een greep uit de reacties

Reclameverspreiding Haaglanden B.V. is in grote mate afhankelijk van  ICT. IT’s easy voert voor ons sinds 2010 zowel het standaard beheer als grotere projecten voor ons uit.

In het jaar volgend op de overstap in 2010 heeft IT’s easy in samenspraak orde op zaken gesteld. Reclameverspreiding Haaglanden groeide snel en de ICT is in de loop der jaren meegegroeid met de behoeften.

Zo hebben de medewerkers van IT’s easy in samenwerking inmiddels 5 verschillende panden ingericht en het ICT aspect van een bedrijfsovername begeleid.

Zo is door levering van diverse ICT-producten:

  • Bezuinigd op vaste lasten, waaronder meer dan 50% op telefonie;
  • De meest gebruikte applicatie ruim 2x zo snel te raadplegen en bewerken;
  • Door inrichting van een speciaal klik-en-belsysteem een efficiëntere controle op de bezorging mogelijk;
  • Het bedrijf beter bestand tegen calamiteiten door inrichting van back-ups;
  • De integratie van een ander bedrijf goed begeleid met volledige continuïteit van de dienstverlening.
Reclameverspreiding Haaglanden B.V.
Als lichttechnicus zet ik graag kwalitatief hoogstaande oplossingen neer. Dit kan ik alleen bewerkstelligen met goed functionerende IT-componenten. Door een advies van IT’s easy zijn mijn opstellingen nu nog minder storingsgevoelig!
Tim de Bruijn, Lichttechnicus
Bedankt voor je perfecte werk, ik ben erg blij met deze “grote schoonmaak”. Daarnaast ben ik erg tevreden over de manier waarop vragen worden beantwoord.

Ik wil altijd graag weten waar ik aan toe ben en dat is mij nu volledig duidelijk.

E. van der Hoog, Gebruiker
Prima dienstverlening! Mijn oude laptop is in de loop der tijd erg traag geworden, daarnaast werd het hoog tijd voor een nieuwe.

Na het aankoopadvies opgevolgd te hebben, is binnen dezelfde dag een SSD geplaatst in mijn nieuwe laptop. Het is een wereld van verschil!

T. Lommen, ZZP dienstverlener
IT’s easy/Robert is voor Jeugdfestival Boekids al jaren de rots in de branding op IT gebied! Betrouwbaar, flexibel, integer, betrokken en altijd bereid om iets (nog een keer) uit te leggen.

Bedankt dat we altijd op je kunnen rekenen!
Marije, Stichting Boekids
Mijn pc (Windows XP) moest overgezet worden naar Windows-7. Ik ben mijn pc een dagje kwijt geweest en kon daarna dus weer gelijk aan de slag.

Vanwege het niet bekend zijn van enkele password’s heeft de heer Taal van uw bedrijf mij telefonisch verder geholpen en mijn computer op afstand overgenomen. Alle nog voorkomende problemen heeft hij opgelost en toen bleek dat ik mijn emailadressen nog niet in bezit had heeft hij mijn computer direct nogmaals overgenomen om op afstand deze adressen over te hevelen.
Ik wil dan ook bij deze alle lof aan uw bedrijf geven!!

Met vriendelijke groet van een zeer tevreden klant.

B. Rühl, Gebruiker
Back to Top